Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Na, most kipróbáljuk így is! Mikor lesz már az évszaknak megfelelő Képidőjárás?  Egész nap szakadt az eső! Pillanatok alatt elázott minden, mit a lombtalanításban kidobált a tulaj. Persze a kisebbség rögtön kiszúrta a pakolást és a kivitt szemetet úgy őrizték, mint valami kincset. Sőt még a pakolásban is segítettek. /Lehet azt hitték kapnak érte valamit?/ Júj, de gonosz vagyok! Bár tudom "ők”, hogy csinálják a dolgokat. Ha a lomok között találnak valamit, ami szerintük eladható, képesek egész éjszaka kint  maradni és őrizni a kupacot. És ha valaki, még ha valami mást is akar elvinni, kőkemény pénzeket kérnének el azért is. Így megy ez, nagy biznisz a lombtalanítás!!!! De legalább már rend van a pincébe és már csak pár szemetes zsákot kell kidobálnom! Alakulok!

2010.06.01.


 

 

 

 Tegnap/ vagy ma?/ igen csak elfáradtam, de azért reggel 6-ra kész lettünk. Igaz a hátamat igen csak éreztem. Kíváncsi vagyok jövő héten, hogy fogunk haladni a másik üzletben. Kiderült folyamatos variálások vannak. Ezek is mire jók? Nem értem, de én csak egy porszem, egy senki vagyok, nem kell nekem ezeket a dolgokat érteni. Mostanában unaloműzés képpen az egyik ismerős kereső oldalon teszteket töltögetek. Viszont abba kéne hagynom, mert bár poénnak kéne venni, elégé lesújtó eredmények jönnek ki. Bááár, van egy- kettő, ami optimista fényt vet rám.

2010.06.04.


 

Nem tudom tegnap mi lehetett a levegőben, de  valahogy érzékenyebben Képreagáltam a dolgokra. De az is lehet, hogy csak mos jött ki rajtam a fáradtság. Minden esetre a többiek is nyűgösebbek voltak és ezt is érezhettem. Biztos ez a hirtelen meleg. Semmi átmenet nincs az időjárásban,  nem csoda, hogy sokan kibuknak. Na de hogy fokozzuk a dolgot a feszültségem a monitorra is kihatott. Ki csapta nála a biztosítékot. HURRÁ!!!!!! Még valami kellemes meglepetés?  Csoda, ha robbanok?Na de van másik! Igaz a pénztárcám bánta megint. Ez meg akkora, mint egy ház! De legalább nagyobba látom a dolgokat és van mire pakolni!

2010.05.06. 


 

 

 

Kép Fáradtnak érzem magam, de ez valami érdekes fáradtság. Nem tudom  megmagyarázni. Nem vagyok álmos, az már rég elkerül. Ha alszom, sem érzem, hogy kipihenten ébrednék. Olyan mintha egy régi elavult robot lennék. Vagy nem is. Inkább, mint a Mesterséges értelemben a David. Igen inkább ez. Aki látta a filmet az biztos érti miről beszélek.

2010.06.07.


 

 

 Tegnap az egyik kolléganőm velem/ velünk álmodott. Nem mondom el mi volt, de az tuti, hogy jó volt és ezt már én is láttam a lelki szemeim előtt.Kép   Szóval nem adom fel, mert ezek szerint van remény, mivel a kolleginám már másnak is megálmodott valamit, ami szintén bejött és az is jó dolog. A kíváncsiság kedvéért / még ha sokan nem is hisznek benne/ a tarot kártyával is jósoltattam. Aláírta a dolgokat. Igaz nem lesz könnyű: "Nem kapod készen az álmaidat, meg kell küzdened minden egyes lépésért, amit azért teszel, hogy megvalósítsd őket. Bár többször úgy tűnhet, hogy nincs tovább, azért érdemes azon az úton járnod tovább, amin elindultál. A korlátok csak próbatételek: valóban megérdemled-e a jutalmat, ami az út végén vár téged."

Szóval, még ha magam alatt is vagyok, bent a szívemben, lelkemben nagyon is tudom, hogy mit akarok. És küzdök! Nem adom fel!

 

 

 

 

 

 

2010.06.08.


 

 

  Ma megint éjszakázni fogok, szóval napközben itthon tartózkodtam. Kicsit próbáltam rendbe tenni a kulipintyót. A szomszéd néni mesélte, hogy látta a Nyafikámat póruljárni. Aranyos lehetett a szitú. Ez a kis csavargó már megint a szomszédba csatangolt. Jött volna haza, nyomába két szarkával. Már át bújt a kerítés alatt, mikor megtorpant a szomszéd láttán. A farka még a kerítés alatt belógott az udvarra. Az egyik szarka, mert milyenek a szarkák, szemtelenek, kihasználta a lehetőséget és megcsípte Nyafikám farka végét.Volt nagy rohanás haza! Most meg megfogot egy verebet, kergetem, hogy vigye ki. Azt a morgást, hogy el ne vegyem! De most készülődök, majd valamikor jövök!

2010.06.09.


 

 

 

 Ügyesek volunk tegnap, jobba mondva ma. 3 órára kész is lettünk. Hajnalban kis városnézés. Miénk a Lánchíd! Mégsem jönnek szembe is. Magas a Duna, olyan érzésem van, mintha azon úszna az autó. Ismerős az útvonal. Ez is ismerős az is ismerős. Jé, erre is jártam már! Huuuuuu., most hol vagyunk? De azért jó helyen lyukadunk ki. Altatni nem kellett, az már biztos! Délelőtt megvettem a jegyet haza. Bár, még mindig rejtély, hogy lesz az utazás.

2010.06.10.


 

 

 

 Eltűntem pár napra! Sikerült hazajutnom! Jó volt otthon, csak kicsit fárasztó. Na, nem kell rosszra gondolni, csak hosszú volt az utazás, meleg volt és persze aludni sem aludtam előtte, folytattam az előző napot. Ha egyedül utazom reggel, nálam ez a módszer vált be, hogy gond nélkül tudjak elindulni. Délután felköszöntöttük a nagymamámat. Kicsit előre hoztuk a születésnapját, mivel most voltam szabad hétvégés. Szép kerek évszámot töltött be. 80 év. Vannak emlékek bőven. Kicsit figyeltem, lestem, mikor tekintete a messzeségbe meredt. Vajon merre járhatott gondolataiban?  Ez titok marad. A köszöntés után elmentünk kicsit csavarogni, hát a hülyeség dőlt belőlünk. Mintha megint gyerekek lettünk volna. Az éjszakáról már nem is beszélek!!!! Rég nevettem olyan sokat. Most pedig a szürke hétköznapokba csöppentem vissza, amikbe terjeng a sok rossz hír és az embernek minden életkedvét elvennék. Most megint rezeg a léc? Hihetetlen ez a nagy pénzéhség! Embereket küldenének el, mert szerintük nincs meg a forgalom. Csak azt felejtik el, hogy a munka annak ellenére ugyanúgy megvan, ha nem sokkal több, és azt hiszik a kevesebb ember úgy is bírni fogja. Mennyi bőrt akarnak még lenyúzni a termelő munkásról? Mert ugyebár mindig azok szívnak! De én ehhez csak egy porszem vagyok, ehhez nem érthetek!

2010.06.14.


 

 

 

 Boldog születésnapot holnapra!!!!! Nesze neked! Ajándékként megkaptam előtte a felmondást! Amit, persze ma zárás előtt közöltek velem. Ráadásul már reggel éreztem, hogy valami lesz, hisz arra keltem fel, hogy az idegtől jár a lábam. Azért rendes volt a főnökasszony, felajánlotta, próbál segíteni. Vajon mi lesz belőle? De akkor is! Kurvára jól érzem magam a bőrömben! Már most elegem van ebből az évből! És jönnek az üzenetek! Boldog születésnapot! Én meg könnyáztatott arccal írom vissza köszönöm, köszönöm, közben meg pont az ellenkezőjét érzem! És egyre jobban erősödik bennem az az érzés, hogy egy felesleges, nélkülözhető senki vagyok. De ugye ezek után már csak jó dolog fog jönni? Boldog születésnapot!

2010.06.15.

 


 

 

 

Pörgős volt ez az utolsó nap. A többi kolleginám is értetlenül állt a történtek előtt. Hát ez van! Azért értek kellemes meglepik is. Az egyik kis kolleginám stílusosan gesztenyetortával köszöntött. Naná, hogy a meghatottságtól elsírtam magam! KÖSZÖNÖM SZÉPEN! ÉS A TÖBBIEKNEK IS! El! Üzenem neked, hogy meggyújtottam a gyertyát és kívántam valamit!  És telefonon is sikerült beszélnem Vele! Ezzel ajándékoztam meg magam, hogy hallhattam a hangját. Neki is köszönöm, hogy most felvette a telefont! Rengeteget jelent ez nekem!

010.06.16.

 


 

Jártam-keltem! Majd kiderül milyen sikerre tettem szert!

2010.06.18.

 


 

 Egész jól telt a mai nap, de aztán történt valami, ami miatt estére már nem éreztem olyan jól magam. Aláírom, hibáztam, de ugyanakkor engem is meg lehetne érteni. Rosszul érzem magam a bőrömben.

2010.06.19.


 Már yo-yozik a szemem a böngézéstől! De nagyon remélem, hogy mihamarabb meglesz az eredménye! De inkább nem mondok semmit, mert még azt is elkiabálom, ami nincs!

2010.06.21.


Kép Mozgalmas volt ez a mai nap! És holnap vajon mi vár rám/ránk? Tudom, hogy a felhők mögött ott ragyog a nap, amit hamarosan láthatok/láthatunk! Aki csak teheti szorítson nekem holnap!!! Köszönöm!!!

2010.06.22.


 

Na, mit mondtam! Hogy ragyog a nap! És hamarosan láthatjuk! Bejött! Érdekes volt a mai nap. Kicsit elgondolkoztató és még nem tudom milyen döntés fog belőle születni. Minden kiderül, ha itt az ideje!

2010.06.23.


 

 Ez a mai nap sok érdekességet rejtett önmagában. Fájdalmat, szomorúságot, szépséget meghatódotságot, meglepetéseket, örömet. Fájdalmat, mert egy Kép szomorú eseményen vettünk rész a kórussal. Szomorúság, hogy valakitől végleg elköszöntünk. Meghatodotság ahogy visszaemlékeztek rá. Meglepetés, hogy /de ez lehet csak nekem/rengetegen voltak, akik nagyon közel álltak egymáshoz. Öröm, hogy újra látták egymást és nem a rossz dolgokról beszéltek, hanem mindenki a kedves szép emlékeket idéztek fel. S mintha el sem telt volna mit tudom én mennyi év mikor utoljára látták egymást.És öröm is volt láttni azt a szeretetett amivel körülölelték egymást és minket ifjakat is maguk közé vontak. És ott fent biztos mosolyognak le ránk! És személy szerint nekem is voltak kellemes meglepetéseim,örömeim. Kaptam üzenetet Végre kizökent a hallgatásból! Jó tudni, hogy örömet szereztem neki a meglepimmel! Mégis ragyog a nap!

2010.06.24. 


 

 Napok óta nem mozdult semmi munka ügyben. Rosszul mondom egy elutasításom volt. De ez legalább korrekt volt. Rengeteg helyről semmi visszajelzés nem jön! Viszont jó lenne már valami. Tegnap itt volt a húgom. Lebeszélt magának egy porfoliót. Jók lettek a képek De el is ment vele az egész nap. Pörögtek ezerrel és tuti én fáradtam el helyettük, munkamegosztás! Viszont jó lett az eredmény! Mondhatom kedvet kaptam hozzá én is, de messze vagyok én a húgitól, hogy ilyen ajánlatit kapjak. Nem is baj! Mert valakinek én így is tetszem és ez a legfontosabb a többi meg nem érdekel!

2010.06.27.


 

Kellemes meglepetésben volt részem tegnap előtt. Az sms-e ébresztett. Na és amit üzent! Végre jön!!! Ráadásul, hamarabb is érkezet, mint ahogy mondta!Kép  Kell ennél nagyobb öröm? Jó volt végre látni, hallani a hangját, megérinteni és hab a tortán ismét mellette felébredni. Hihetetlennek tünt. Éjszaka és hajnalban is többször felébredtem, hogy igen meggyőződjek róla nem csak álmodom az egészet. És nem csak álom volt, tényleg itt volt mellettem!  És tegnap is annak ellenére, hogy kicsit sietni akart még sem fogta nagyon rohanóra a dolgot mindaddig míg az egyik kollégája nem hívta céges dologgal kapcsolatban. Rossz volt látni, ahogy megváltozott a hangulata és sajnos nem tudtam ezen oldani. Jó dolgok, hahó tessenek megcélozni az ő háza táját is!

Ma barátosnőmnél jártam, pakolászik. Ő is költözik. Úgy látszik ez egy ilyen év. Majdnem sikerült nyakamat törni, de még időben tudunk cselekedni. Kicsit megindult alattam a szék az asztalon mikor a függönyöket szedtem le. Érdekes jelenett lett volna az már biztos.

2010.06.30.


 

 Agyamra megy ez a net ! De jó, hogy gondol egyet és magától szétkapcsol, amit meg ide beírogattam az köddé vállik! És az ember ne akarka a fejét a falba verni? Na mindegy. Tegnap megjártam Törökbálintot, de úgy látszikKép  feleslegesen. Legalább is eddig nem hívtak semmi infóval, pedig a hölgy megigérte. Ez van. Így jártam! Lassan már megszokom, hogy semmibe vesznek! De, hogy ne gondolkozzak minden féle hülyeségen inkább kivonultam a kertbe és ott próbáltam magam hasznosá tenni. Persze ehhez sem értek, szóval csak imitáltam. Annak ellenére annyi gaz össze gyült, hogy fogalmam sincs mikorra fog eltünni. Hozzá kell tennem ez csak a fél kertből gyült össze. Szeretnék valamit megtenni, de félek egy újabb elutasítástól. Szóval nem teszem meg, így meg ezért szenvedek. Értítek ezt?

2010.07.02.


 

KépTegnap este rámtört valami szomorúság. Persze, hogy nem hívtak! Viszont én felhívtam Őt. Mindha éreztem volna, hogy mégis csak meg kell tennem. Megint útnak indult. Csoda, hogy eddig békén hagyták!  Most pedig nem tudom miért egyszerűen nem köt le semmi, nem találom a helyem.

2010.07.03.


 

Tegnap reggel volt egy "vendégem". A boltba indultam  mikor egy néni a németjuhászával erre sétált. Már máskor is láttam őket. Mikor nyitottam a kaput úgy döntött szétnézne nálam, mármint a kutya. De amilyen nagy olyan ijedős. Folti láttán úgy iszkolt kifelé! Igaz a Foltim is megijedt, de az érthető is. Délután nekiestem a kerti bútoroknak, legyen már valami normális kinézetük. Le kellett volna fényképezni milyen volt és milyen lett. Késő bánat, eb gondolat. Na csal felhívtak az elutasítással . De ezt én már pénteken megmondtam. Azért jó lenne tudni, hogy mit csinálok rosszul? Mért utasítanak el? Nem baj! A bútorok rendben vannak! És valahova biztos én kellek majd! Ma reggel is volt egy látógatóm. A nagy fehér macska nézet szét nálam hajnali fél ötkor.

2010.07.05.


 

Eltelt a mai nap. Hogy mi lesz az eredménye? Majd a sors eldönti. Én állok elébe, de ugye jó lesz? Nagyon bízom benne!

2010.07.06.


 

Mit mondjak, az emberi bunkóság határtalan! De majd rájön az illető. Viszont valami miatt lehet így kell, hogy alakuljanak a dolgok. Aláírom  voltak ma pillanatok, mikor kicsit kezdtem magam alá csúszni, de utána valami mindig visszarántott a jobb dolgok felé. Helyes! Csak jöjjenek is ezek a dolgok!

2010.07.07


 

Azt hiszem gondba vagyok! Olyan sikeresen ültem le a géphez, hogy most nem bírok felállni. Kicsit kiakadt a térdem a bokámmal együtt. Valahogy majd megoldom, de most rettenetese fájok! SIKERÜLT!!! Bár még mindig fáj.   

 

 

  Érdekes dolgok történtek hajnalban és az egészből semmit nem hallottam. Állítólag betörtek a szomszédba. Bár pontosan nem tudni mi történt, mert a néni teljesen összezavarodott a történtek miatt. Érthető. Nem tudom, én magam, hogy reagálnék egy ilyen helyzetre, de az az igazság nem is szeretném megtudni.

2010.07.08.


 

 

 Kicsit eltévedtem mostanában. Pénteken végre kijutottam Budafokra. Ennyi előnye van a munkanélküliségnek, az ember eljut oda is ahova máskor nem igazán. Úgy elment a nap, szinte észre sem vettük. Nekem már csak az tünt fel, hogy igen csak erőteljesen el kezdet szürkülni. De végre kicsit ki tudtam kapcsolni. És ha még úgy alakult volna az éjszakába is belevetettem volna magam, de egyedül! Szóval ez most kimaradt. Majd máskor, úgy is van kilátásba egy.

Tegnap egy nagyon kellemes programunk volt az énekkarral. Két Kép korrústagunk összekötötték az életüket és eme fogadalomtételre minket is  meghívtak. Nagyon szép pár! Jó volt rájuk nézni. Meg kell hagyni jól el telt a nap. Viszont a meleg igen csak kiszívta az energiámat. Rég volt ilyen, hogy nyolckor már elterültem az ágyon, mert fáradtnak és álmosnak éreztem magam. Akkor meg érkezet egy üzi, szivességet kért tőlem. Most meg rágom a körmöm, hogy sikerült- e? Mert a kérdéseimre válaszok nem jönnek. Azt még láttam, hogy a gép kiirta" a müvelet folyamatban van", de a végeredményt már nem láttam. Papirt meg nem kaptam róla az autómatából. Ma próbáljam meg mégegyszer? Vagy várjak holnapig? Mit csináljak?

Ma pedig a barátnőmnél is elérkezett a költözés ideje. Most kezdi megérteni mi zajlott le bennem februárban. Jól esett, hogy megkért segítsek neki, így délután oda megyek. És ki tudja mikor fogok megint hazakeveredni. A mosógépe meg remélem holnap meg lehet csinálni!

2010.07.11. 


 

 

 Nem semmi volt a költözés! Harmadikról le  majd fel. A fenékformázás megvolt!  És ma meg is dicsérték, mármint a fenekemet. Bevallom kicsit jóleset. Ritkán dicsérnek rajtam bármit is. Az új albinál azért már könnyebb volt a lomolás, mert a liftbe sokmindent be tudtunk egyszerre pakolni. Elfáradtunk. Egy biztos, semelyikünket nem kellesz altatni. Na, én is lépek!

2010.07.11.


 

 

 Ma nagy rohanással kezdtem a napot. Kiderült a szombati kérést nem  sikerült teljesítenem. Próbáltam kiküszöbölni a csorbát. De még most sem tudom sikerült e, mert visszajelzést most sem kaptam. Remélem azért minden megoldódott így is. Az az igazság nem értem, hogy bizoyos dolgokat mért kell annyira túlbonyolítani! És olyan ciki, mikor az ember  emiatt kellemetlen szitúba kerül. És megint kinek van lelkiismeretfurdalása? De lehet csak én ragozom túl a dolgot? Nem tehetek róla, de túlságosan lelkis vagyok. Mozgalmas napom volt. A délelőtt mászkálással telt, délután pedig reménykedtem abba, hogy a mosógép meggyógyúl. Erre még várni kell és nagyon remélem, hogy csak holnapig. Abban is bízom, hogy nincs komoly baja, mert ha szerelőt kellene hívni...!

Na, de álljunk optimistán a dolgokhoz, minden oké!

2010.07.12.


 

 

 Nem tudom,nem tudom, nem tudom! Tegnap ahogy még azt mondtam, minden oké, most annyira lesúlytóan érzem magam. Pedig különösebb okom nincs rá. És mégis, mintha megint eltűnt volna az alagút  végéről a fény . Furcsa érzések, gondolatok kavarognak bennem, amit szerintem nagyon kevesen értenének meg. Vagy senki. Most szeretnék kicsit elbújni és kizokogni magam és utána jól érezni magam. Az elbújás és a zokogás még megy, de mi a biztosíték arra, hogy utána jól fogom magam érezni?

2010.07.13.


 

 

 Szerda van. Sehonnan semmi hír. Vajon holnap, holnapután történik már végre valami? De türelem mindennek el jön az ideje. Csak tényleg ez a nem tudom mit kezdjek magammal állapot kiborít. Ráadásul az ember ilyenkor mindenféle hülyeségen tud gondolkozni. Ezeket a negatív dolgokat kéne kicsit odébb söpörni. Bár ez így nem jó, mert attól, hogy odébb söpörjük még meg van. Szétoszlatni kéne.  Viszont az is kiderült ma, hogy nem a mosógép romlott el, hanem a csap. Délután már ki is tudtam mosni egy adagot. Hurrá! A tulaj fiától kérdeztem tudok e valamit segíteni. Közölte üljek le és dumáljunk. Persze a seggemre nem tudtam leülni és kíváncsian kukkoltam a szerszámos ládába. Két perc múlva leállított, hogy ne kérdezzek hülyeségeket. De ha egyszer nem tudom mi a neve annak a fogónak amit használt. De megnyugodtam ő sem, a lényeg tudja mire való. Innentől kezdve kell nekem azt tudni, hogy mi az? De amennyire hajt a kíváncsiságom tuti a neten rákeresek . És már azt is tudom hol. Addig úgy sem nyugszom! Tegnap valamivel megint próbálkoztam. Igaz az ötletet más adta. A tollal.hu oldara hamarosan fel is kerül. Unalom üzésnek jó és legalább mozgatom az agyam!

2010.07.14.


 

 

 Ma igen ismételten kaptam egy elutasítást, de valahogy ezt éreztem is. Nem baj, még mindig bármi megtörténhet!

A fogó nevét még nem sikerült megtalálnom, az egészben az a vicc, hogy képet sem találtam.

2010.07.15.


 

 

 

 Péntek és semmi hír. Most akkor még bízakodjak vagy tegyek le róla? Jó kérdés? Szerintem is. Azon gondolkoztam, lehet kiöregedtem? Mert sajnos velünk nőkkel szerintem sokkal hamarabb éreztetik az idő múlását. ha a harmincat közelíted vagy már benne vagy, akkor a gyerekválalás miatt nem vagy jó. Ha már a gyes vagy gyed / ezt mindig keverem / után mennél dolgozni, akkor meg azért nem jó. És utána már azt mondják nem ezt a korosztályt keresik. Szóval mi nők sokkal hamarabb meg vagyunk lőve. De a Kép nyugdíjkorhatárt emelni kell és a vedégmunkásokat kellene behozni a kormány szerint. De én ehhez nem értek, nem is érthetek. Ma felhívtak az otthoniak. Figyeljem a vonatjegyet ha utazni akarok, mert az is változott. Mostmár nem egy hónapig érvényes a retur jegy, csak tizenöt napig. Megint kivel csesznek ki! Hát persze, hogy a kisemberrel. Kezdjem sorolni innen is már milyen kedvezményeket vontak meg tőlünk? Szerintem mindenki tudja. Na de befejezem nem is bosszantom tovább magam, attól úgy sem lesz jobb.

2010.07.16.


 

 

 

Kellemes nap volt a mai! Keresztlányomék ma jöttek fel Pestre. Egész nap velük voltam. Több ilyen vidám perc kellene az ember életébe! A csöp csajt le sem lehetett lőni. Teli van energiával. Nem csoda, a ló évében szültett. 

2010.07.17.


 

 

 

KépEltelt a nap. Húgom is hazautazott. Kicsit meglepődtem, hogy egyedül jött ki  az állomásra, ugyan akkor meg is érem. Azért hosszú az az egy-egy óra oda-vissza. Holnap meg mehetek a szervízbe, mert mért ne a fényképezőgép megadta magát. A képeket még tegnap este feltettem a gépre, aztán kaputt. Pedig most milyen jó lenne, ha jó lenne, mert egy sünipárt le tudnék fényképezni kint a kertben.

2010.07.18.


 

 

 

Valahogy éreztem ez a nap nem az enyém lesz. Hihetetlen, hogy az embert hülyének akarják nézni. Bevittem a fényképezőgépet ahol vettem. Megakarta magyarázni a vevőszolgálatos, hogy leejtettem a gépet, be van horpadva. Ezért nem garanciális a szerelés. El van varázsolva! Többen is megnézték semmi horpadás nincs rajta, hanem a lencsével van valami. Na mindegy holnap megint futok egy kört. Délután bába voltam. Nyafinak segíteni kellett, mert farfekvéses volt a pici.  Bármennyire is igyekeztünk mindketten, sajnos nem maradt meg a kicsi.

2010.07.19


 

 

 

Valami van a levegőben. Érzem teljesen szét vagyok esve. Szédelgek egészKép  nap. Nem veszek észre dolgokat...szóval ma biztos, hogy nem vagyok százas, bár szerintem sosem vagyok az. De mindezek ellenére sikeresen elintéztem azt, amit mára terveztem. Néha jó, ha az embernek felmegy az agyvize meg az is ha nincs pénze. A tegnapi történetet folytatva még jó, hogy nálam mindkettő fenáll. Bementem a szakszervízbe. Naná, hogy garanciába javitják a gépet. Az ottani ügyfélszolgálatos lány sem látott rajta semmi külsérelmi nyomot. És még azt is mondta, hogy a kijelzőn megjelenő hibaüzenet egyértelmüen a gép hibáját jelzi. Szóval, jó, hogy tegnap felment a pumpa és jó, hogy pénzem sincs. Lehet ezek hiányába gondolkozás nélkül ott hagytam volna vagy vettem volna egy másik fényképezőt. De azt hiszem így jártam a legjobban. És örülök , hogy nem hagytam magam átvágni. Ma kipróbáltam valamit. Egyedül befestettem a hajam. Magamnak eddig még egyedül sosem csináltam. A végeredmény jó lett / bár kicsit világosabbat szerettem volna/, de utána nem győztem magam súrolni. Szerencsére lejött onnan ahova nem kellett belőle. Hűha, bizonyos emberkéknek most biztos beindult a fantáziájuk az előző mondatokra. Sebaj, legalább jó napjuk lett!

2010.07.20.


 

 

 

Na ennyit arról, hogy erősítsék az önbizalmamat. Ha úgy érzem kicsit   erősebb vagyok vagy megint kezdek sínen lenni, akkor a fejemhez  vágják a régi hibáimat, mintha nem tanultam volna belőlük. Frankón hülye gyereknek néznek. Mostmár azért szóvá tettem, hogy le lehetne szállni a témáról. Így is szarúl ézem magam a bőrömben, nem kell még tetézni. Kíváncsi vagyok meddig tudja megállni! Pedig már az illetőnek lett szólva erről a híbájáról. De hát ez van más szemében a szálkát is... Utána meg csodálkozik, ha bizonyos dolgokhoz már nincs kedvem. És  itt van ez a tehetetlenség is. Mikor nem tudok semmit, jobban mondva nem sokat és ha tudnék sem tehetek semmit. Pedig ez a bizonytalanság sokkal roszabb. De még nem tudhatom, még nem. Fáradtank  is érzem magam. Olyan mintha az elmémen, a tudatomon valami nyomás lenne és cselekvésképtelenné tenne. Félek ettől az érzéstől!

2010.07.21.


 

 

Ma megint kiderült mire nem vagyok jó, és egyre jobban azt hiszem semmire. Azért jó tudni, hogy vannak, akik így is szeretnek.

2010.07.22.


 

 

Ma megint a régi önmagam voltam. Ez hiányzik nekem! És jó érzés fogott el mikor értékelték azt a mit csináltam. Tegnap amilyen rossz napom volt....Eleve nehezen aludtam el. Fél kettőkor arra ébredtem fel, mintha tűt böktek volna belé. Az egészben az a vicc, hogy még a helye is látszódott. És mikor végre tudtam volna aludni 4-kor csörgött a vekker. Bár a délutánom egész jól telt. Estére ismét magam alá kerültem. Ha írtam volna egy verset valami olyasmi szerepelt volna benn, hogy megfuladok saját magamban. Itt a bezárkozottságomra , rossz hangulatomra gondolok. Ehhez képest a mai nap! Teljes fordulatott vett. És igen rá kell jönöm én ezt tudom csinálni, ehhez értek. Ez vagyok én! És hogy fokozzuk a jót, hagytam magam elcsábítani. A barátosnőimmel a Zöldpardonban kötöttünk ki. Most voltam ott először. Valami Turbo együttes koncertjét hallgattuk meg. Na, rosszabbra számítottam, mint amilyen volt. Csak azt nem értem, hogy az üres üdítős flakont mért kellett kidobni?

2010.07.23.


 

 

A tegnapi nap teli volt érdekességel és meglepetéssel. Reggel ismételten próbanapra mentem. Nem tudom mi okból kifolyólag, de olyan hiányérzetem Kép volt. Az a pár óra amit az üzletben el kellett töltenem gyorsan eltelt. Megbeszéltem egy találkozót, mely nem jött létre, mert közbe jött valami / ráadásul a kórustársamnak is így lett jobb/ A keletinél jártam, mikor rámjött a csuklás, na gondoltam valakinek eszébe jutottam és mikor én rá gondoltam abba is maradt. Szóval vettem a bátorságot és hívtam. Ennek pedig az lett az eredménye, hogy sikerült találkozni. Lelki szemeim előtt egy vicces szitú jelent meg. Elképzeltem míg a Duna parton vártam, el kezdet volna szakadni az eső, én pedig a víztől... Meg van? Az ember csak nevetni tud magán! Szerencsére ezt az élményt megúsztam! Viszont ezt a pár kellemes órát jól be kell osztanom, persze hozzá adom az eddigi kellemes élményeket is. Így ki lehet bírni a következő viszontlátásig. Mert ugyebár,  akit szeretünk azért mindenre képpesek vagyunk! Ő is nagy lépésre szánta el magát. Remélem beszámol majd az élményeiről. Azért kicsit elgodolkoztató, hogy azokkal az emberekkel akik közel állnak egymáshoz, kicsit vagy nagyon hasonló dolgok történnek velük. Valahogy  most az én barátikörömmel is ez a helyzett. De ez az élet rendje, hogy történnek a dolgok. Csak jó felé haladjanak!

2010.07.25.


 

 

Hihetetlen milyen hangulatingadozásaim vannak, de lehet ez valahol érthető is. Itt van pl a pénteki próbanapom. Akikkel voltam , azok szerint is ügyes voltam. A vevők  is megdicsértek és mégsem kaptam eddig visszahívást. Szóval mindez semmit nem ér. Persze a harminc felett, mit vár az ember. Elmehetnék továbbtanulni, de ahoz is pénz kell. Az meg a nincsből nem megy, hitelt meg a semmire se adnak. És ha mégis, valamiből az is vissza kéne fizetni. Ami meg érdekelne, abban sem biztos, hogy el lehetne helyezkedni. Mert mondhatni mindenhez protekció kell. Az nekem meg ugyebár nincs. Egyre jobban egy nagy nullának érzem magam. Pedig a napokban olyan jól alakultak a dolgok.

2010.07.26.


 

 

Hűha fel van adva a lecke, bár még ez sem biztos! Most át kéne rágni a dolgokat. Itt van a munkanélküli segély. Amit ideig -óráig adnak, aztán old meg a dolgokat, ahogy akarod. És itt van mondjuk egy meló, amely a bruttóban nagyon szépen hangzik, de amit már a kezedbe kapsz legfeljebb arra elég, hogy felkopjon az állad, de az még mindig biztosabb mint a semmi. Vagy fordítva, a semmi biztosabb? Na mindegy, mert csak belekavarodom. Ha most elfogadnád azt ami csak papíron jó, de kapnál egy másik ajánlatot, ami jobb lenne, nem csak papíron /vagy legalább is reménykedsz benne/, de előtte hívnának próbanapra, akkor megKép vagy lőve több szempontból is: 1. el kéne menni a próbanapra, amit általában nem fizetnek ki. 2. nem biztos, hogy jobb 3. ráadásul emiatt ugorhat a másik helyed is . Szóval??? De az a kevés még mindig állandóbb lenne mint a munkanélküli segély. Valaki adhatna valami bölcs tanácsot! És Róla is jó lenne tudni. Vele mi a helyzet? Vajon Neki bejöttek a számítások? Úton lehet már? Vagy még most zajlanak a formaságok? Milyen  élményekkel fog gazdagodni. Nekem már most ezernyi kérdésem lenne felé, amiket fogalmam sincs mikor fogom tudni feltenni. De az bizos, ha nem felejtem el nem fogja megúszni!

2010.07.27.


 

 

Történnek még kellemes meglepik. Felcsörgettek a Nikontól, hogy mit szólnék egy olyan verzióhoz, hogy a hibás fényképetőgépem helyett kapnék egy újat. Ráadásul a két éves garancia ismételten él. Elfogadom e? Naná!!! Szabad az ilyen ajánlatott kihagyni? A tegnapi állásajánlaton pedig nem kell izgulnom. Ez  sem az én melóm volt. Sebaj, érzem, hamarosan hívnak az enyémről! Vagy már hívtak? Kiderül!

2010.07.28.


 

 

Majdnem egy tökéletes nap volt. Éreztem álmomban mosolyogtam. Fizikailag ritkán érzem az álmaimat, de ha érzem akkor nagyon.Tegnap hívtak egy helyről. Kicsit érdekes volt a beszélgetés. Már eleve úgy beszélt velem a férfi, hogy engem mindenféle képpen fel akar venni. Érdeklődött voltam e próbanapon, de a nemleges válaszom se zavarta. Sőt azt mondta, majd betanulok. Jó én benne vagyok! Annyit kért menjek be ma a Pólusba és beszélgessek el az üzletezetővel. Ez megtörtént. Aztán abba maradtunk holnap hív a hölgy, de a tegnapi férfi már ma felhívott, hogy engem felvesznek és menjek aláírni a papírokat. Szóval hétfőn oda! Végre! Lehet ezt így is! Aztán ma haza szerettem volna utazni. Már meg is volt a jegyem, csak felsővezeték szakadás miatt, nem jártak azon a vonalon a vonatok. Egy órát vártam mi lesz e fejlemény, de csak a késések percei gyültek. Szóval hazajöttem. Majd utazom holnap. Akkor is időben vagyok. Csak járjanak a vonatok! De járniuk kell és kész!

2010.07.29.


 

 

Haza értem, de majd holnap mesélek. Most fáradt vagyok!

2010.08.01. 


 

 

Akkor hát összefoglalom a történteket. Pénteken össze jött az utazás. Szerencsére az a vonat nem késett. Kényelmesen készülődtem az esküvőre. A társaság már szépen gyülekezett csak az ifjú pár késett, majd egy fél órát. A volt szomszédunk /és aki benősült a családba/ egyfajta főfély szerepet töltött be, poénkodott, hogy a vőlegény meggondolta magát és most verik. Persze erről szó sem volt, a mennyasszonyi csokorral volt gond. A násznép persze türelmesen megvárta őket. Az egyik barátosnővel könnybelábbadással megúsztuk a "szertartást". Szépek voltak! És maga az egész ceremónia is pont megfelelő volt, nem volt semmi felegesleges duma és felhajtás. Szombaton volt a "fiatalok" bulija. Elsőnek a hegyre tervezték, de a nagy esőzés teljesen tönkre tette az útat, így háznál lett megtarta. Nagyon jól sikerült. Az elején még persze mindenki vissza fogta magát, de ahogy telt az idő egyre jobban oldódott a társaság.Volt ott Macarinától kezdve minden. Remélem a videófelvételt majd meg tudom szerezni. Olyan éjjel fél kettőig- kettőig bírtam ébren maradni. Másnap, jobban mondva aznap kora reggel rémálomra keltem. Azt álmodtam, hogy elaludtunk és lekéstem a vonatot. Próbáltam még aludni, de mikor másodszorra is azt álmodtam már nem mertem visszafeküdni. Persze mért ne, hogy fokozzuk a dolgot, a vonat amivel mentem volna pont annyi idő késéssel indult, ami miatt lekéstem az Ic-t. Jobban oda kell figyelnem az álmaimra!

A mai napon aláírtam egy munkaszerződést. Nem mondom, hogy hú de jól fizet, de már az a tudat, hogy van munka. Öszintén most mire várjak? Hisz sehonnan nem szólnak. Manapság már nem igazán lehet válogatni. Tetszet a pólusos üzlet. Átlátható, kell foglalkozni a vevőkkel, nem csak a hajtogatás. Remélem tényleg jó lesz és jól fogom magam érezni. Ha meg mégsem jönnek be a számítások, még mindig lehet lépni. De álljunk pozítivan a dolgokhoz.

2010.08.02.


 

 

Hihetetlen volt ez a mai nap, mintha minden összeesküdött volna ellenem. De mégsem adtam fel. Kapásból az orrom előtt ment el minden busz, pedig direkt korábban indultam el, hogy időbe beérjek. Hát épphogy beestem. Aztán annyi újdonságot láttam ma, hogy azt sem tudtam, hogy kapkodjam a fejem. Remélem a holnapi nap már tisztább lesz! Azért jó dolog is történt, és ez mindenért kárpótolt!

2010.08.03.


 

 

Paráztam reggel, hogy megint az orrom előtt fog minden elmenni ezért most jóval hamarabb indultam el. Ennek az lett az eredménye, hogy majd egy órával hamarabb értem be. Sebaj így legalább holnapra bevásároltam. És tudom elég 8-kor elindulnom. Nem tudom miért, egész nap olyan érzésem volt, hogy ma 5.-e van, holnap milyen érzésem lesz? Ma már jobban ment a gép használata, de még mindig nagyon új. Azért kicsit furi még. Hát ha lesz pár hónapos tapasztalatom , már nekem is gyorsabban fog menni. Most még a rögzülő folyamatban vagyok!

2010.08.04.


 

 

Nem értem mi volt ma! Reggel csörög a telcsim, idegen szám. Gondoltam meló miatt hívnak még, hát felvettem. Egy idegen gyerek hang szólt be. Megkérdem tőle ki az, válaszként azt mondja: "A fiad!" Hűha, valamiről lemaradtam? Vajon mit érezhetett, hogy a saját anyja nem ismeri meg a hangját? Pedig olyan kis lelkes volt a hangja, biztos mesélt volna valamit. Aztán hallottam egy férfihangot a háttérbe, gondolom látta a gyerek arckifejezését, mert rögtön azt mondta, biztos téves számot hívtak. Este megint érkezet egy idegen hívás. Egy férfi mutatkozott be és mondta kapott egy sms-t a számomról egy hónapja és gondolta megkérdi ki vagyok. Újabb ledöbbenés!  Ráadásrul nem is mobilról hívott. 36-os hívószám melyik körzet? Meg van, de akkor sem tudom ki ez! Én biztos, hogy nem küldtem neki üzenetet, hacsak, kölcsön adtam a telcsit egy hónapja, de hol emlékszek én már arra. Meg kellett volna kérdezni mi állt abba az üzibe! Megkérdeztem, Tőle is, de neki sem ismerős a szám. Szóval ez titok marad! Ja ezek után lehet a gyerekemre sem emlékszem? Na jó félre a tréfát , bízton állítom gyerekem az nincs!

2010.08.06.


 

 

Nehezen aludtam el éjszaka. Ráadásul megint volt egy macska látogatóm hajali háromkor. Szóval kellemes éjszaka volt. A nap eltelt. Holnap "pihi", de már most tudom nem fogok unatkozni. Este olyan jó volt kint lenni egy kicsit a ház előtt és beszélgetni a szomszéddal. Szerintem egy órát bizos elidőztünk kint. Most pedig bezárkóztunk a lakásba Nyafival és Foltival, hogy kellemetlenkedő látógatóink ne legyenek. Remélem a hajnali cirkuszt megússzuk.

2010.08.08.


 

 

Gyorsan eltelt ez a mai nap. Mondhatom túl gyorsan. Amikor az ember szeretné mért nem nyújthatja kicsit tovább? Vagy sokszor ellenkezőleg. Fura Kép ez az idő! Nyafimnak egy szava sem lehet. Ma már három kandúr is szerenádozot neki. Kellett nekem hiányolni tegnap a nagy fehéret! Volt egy aranyos szítú, amin jót nevettem. Az én kis csajosom kuporog kint a növények között. Jönne befelé, de két nagyfiú pont akkor kezdet neki szerelmet vallani. Megszeppenve gubbasztott és várta a felmentő sereget. Foltit is érdekelte a műsor, de ő csak a  páholyból követte a fejleményeket. Na sietek a macskám megmentésére. Persze az én jöttömre a két kandurbandi szeppen meg. Ezt az időt kihasználva Nyafit gyorsan ölbekapom és indulok vele befelé. Ekkor az eddig oly megilletődve ülő csajos el kezd morogni a fiúkra, mintha most már ő lenne erősebb és lenne az úr. Persze este még ment a show, de mi ezt már zárt ablakok mögül hallgattuk. Jobb ha a lovagok ebben a helyzetben kint maradnak.

2010.08.09.


 

 

 

Jé, tegnap is írtam! Annyira egybe folynak a napok. Ma átkerültem arra a helyre, ahova eredetileg felvettek. Kedves volt a fogadtatás. Remélem meg is marad a csapat! Vagy ha kicsit változik is a hangulatt mindenképpen maradjon. Ma találkozam a fejesekkel is. Viszont sikerült magammal kibabrálni. Kész katasztrófa ez a tömegközlekedés. Ha nem több mint fél órát vártam arra a nyanvadt villamosra akkor semennyit. Holnap tuti nem így fogok hazajönni!

2010.08.10.


 

 

Eltévedtem, mostanság erről a helyről. Na jó ez enyhe túlzás, csak fáradt voltam és nem igazán volt kedvem irogatni. Úgy látszik az alvókám is Képmegjavult. Fogjuk rá, időben lefekszem, de ez annak is köszönhető, hogy a tévém nem sugároz műsort. Lassan kezdem megszokni, hogy nincs.  És azért  akár hogy is nézzük négy nap egymás után mégis csak négy nap. De inkább legyen ennyi és tudom, hogy van valami. Tegnap a lakást tettem rendbe, végre útól értem magam. Viszont ma ha valaki rajtam kívül megkóstólná a főztőmet, nem kéne elmagyarázni az érzéseimet. Megint sikerült elsózni. De ez van , le se tagadnám!!! 

Kicsit hízzott ma a májam. Igen jól esik mikor dicsérik az embert. 

2010.08.15.


 

 

 

Elfáradtam! Nyűgös vagyok! Hisztizni nem érdemes. Szóval ez van. Ma rendbe raktam a raktárt. Jó két órámba telett mire mindent szétválogattam és felkerült a polcra, de megérte. A kollégámim is azt mondták végre raktár kinézete van a raktárnak. Egyszóval értékelik, ha csinálok valamit és ez jólesik. Csak az egészbe az a poén, hogy mégis keresgélem mit hova raktam. Nem baj, az a lényeg, hogy mindennek meg van a helye. Most két nap pihi aztán újra hajrá! Na és akkor még a szeptemberi beosztásomról nem is beszéltem. De legalább a próbákra el tudok majd menni, bár az csak egy dolog, mert a fellépésekre már nem biztos. De valamelyik csak összejön. Ha más nem az Adventi. De rájöttem, nekem nem szabad tervezni és álmodozni. Mert olyankor kapom a nagyobbnbál nagyobb pofonokat. Úgy látszik nálam az működik amibe hírtelen ugruk bele. De egy vágyam akkor is van , de ezt már mondottam, ezért nem is ragozom tovább.

2010.08.18.


 

 

Három napja, nyugtalanul aludtam, vergődtem, és korán keltem. Mint akit űznének.Valami nyugtalanított éreztem, hogy feszít. De ma reggere volt a legrosszabb. Felhívtam az otthoniakat. Húgom, albérletet keres megint. Elege van a pókokból és a csótányokból. Megértem! Az csak egy dolog, hogy ő írtja, ha a többi lakó nem. Egyszerre kéne mindenhol elvégezni a rovarírtást akkor lenne eredménye. De ha nem csinálják. Aztán anyukám is Kép vissza hívott. Volt egy érdekes sóhaja, akkor már tudtam mit fog mondani. Mondhattam volna: ne mond tudom. / Már megint a megérzéseim /. Szomorú hír. Olyan furcsa, egyik nap még azt hallja az ember jók a kilátások és a másik pillanatban mindennek vége. És az ember értetlenül áll a dolgok előtt. Biztos, hogy ennek így kellett történnie?

2010.08.19.


 

 

KépMa elvileg tetőjavítás volt nálam 11 órától. Gyakorlatilag ez úgy nézet ki, hogy akivel meg lett beszélve / nem én intéztem / fél egyre ideért, felment a padlásra, közölte, hogy a kúp cserép vagy mi a neve el van törve. Elmegy  valami öreghez, hoz olyat és még ma visszajön. Nagyon messze lakhat az öreg, mert nem ért vissza az illető. Én viszont tiszta műszaki zseni vagyok. Sikerült megreparálni ezt az antennának titulált valamit. Három adót be is tudtam fogni és az m1 még tiszta is lett. Így a tűzijátékot meg tudtam nézni. De jó, hogy Pesten vagyok!

2010.08.20.


 

 

Szétszortan kezdődött a napom, de helyre rázódtam. De szerintem ezzel nem csak én voltam így.

2010.08.21.


 

 

Rosszul alszom mostanában, de lehet ezt már említettem. Ráadásul most még hülyeségeket is álmodtam. Levágtam a saját, hajam és meg kell, hagyni elég idétlen frizurám lett. Valami oknál fogva megnéztem az álmoskönyvben ez mit jelent /bár azt ami nekem van nem sokra tartok, na mindegy/ : bánat. Á hülyeség, bár az álmomban sem éreztem jól magam a helyzett miatt. A mai nap nagyon lassan telt el. Forgalom nem igazán volt. De amint hallottuk a többi üzlettől a vasárnap nagyon gyenge. Ezért mért kell nyitva lenni? Mindegy, legalább van munkánk aztán ha akarják majd megszavazzák mi legyen a vasárnappal. Hazaérve a mérhetetlen fáradság tört rám, de nem tudtam elaludni, mintha valamit várnék. Gyanús hogy a barátosnőm még nem jelentkezet. Már azon agyaltam megcsörgetem, de megelőzött. És most mondjam azt, hogy bejött a reggeli álom. Nem jó híreketKép mesélt. De szerencse, hogy időben tudtak cselekedni!  De hogy ne csak a rosszat mondjam, Felőle is hallottam! Most gondolatban vele hajókázom, bár fogalmam sincs merre felé .

2010.08.22.


 

 

Frankón nem értem mért vannak rosszabbnál rosszabb álmaim. Mit akarnak ezek jelenteni? Most pl árvízről, zuhanásról meg mit tudom én milyen zavaros dolgokról álmodtam. Olyan volt mintha a sok víz miatt össze akarna Képomlani a pataki vár. De mégsem úgy nézett ki, csak tudtam, hogy az. Aztán  volt valami rengés és majdnem lezuhantam a hídról. Alig tudtam megkapazkodni. Kértem segítséget, de csak kinevetet az illető. Aztán valaki segítet volna, de jött egy újabb rengés és megijedt és inkább menekülőre fogta, én meg görcsösen kapazkodtam. Arra ébredtem, hogy a lábaim már teljesen ki vannak tekeredve, ahogy másznék vissza a hídra és az ujjaim már görcsöt kaptak.  Na ezt magyarázza meg nekem valaki!  Minden esetre a napom lazán telt. Üzit is kaptam Tőle, szóval egy szavam sem lehet!

2010. 08.23.


 

 

Végre, ma végre aludtam és nem álmodtam semmi hülyeséget. Nyugodt napnak volt mondható a mai. Azt leszámítva, hogy nem értem Nyafit. Minta félne a Foltitól, a másik pillanatban meg ő támad. Próbáltam nyugtadgatni, addig egész jól ment míg meg nem látta Folit. Menekülőre fogta a dolgot és ebbe még egy jelzés is belefért neki, hogy " engedj már". Még szerencse, hogy csak súrolta az orrom és nem lett túl mély a seb. Nesze nekem! Remélem hamar el fog tünni!

Ma megint megkezdődött a kóruspróba. Jó volt látni mindenkit. Lesz program bőven, de az a jó egy kórus életében. Igaz Hollandia ugrott, de én most Solymárral is beérem. Oda el tudok menni, a többi itthoni fellépést meg próbálom, majd megoldani.

2010.08.24.


 

 

Mostanság különösebben nem történt semmi. Elvileg ma megint tetőjavítás volt nálam, gyakorlatilag úgyan úgy jártam mint a múltkor. Írtam a tulajnak, de nem reagált rá. Holnap felhívom, lehet vonaton ült és nem vette észre. Minden esetre megkérdeztem, nem keresne inkább valami megbizható szakembert. De én is megtehetem, csak tudjon róla. Mert úgyebár itt akkor már másról is szó van. Nem szoktam az emberekről rögtön véleményt alkotni, de arról a figuráról akivel megbeszélte ezt az egész dolgot, nagyon lerít, hogy milyen. És mily meglepő, hogy nem hazudtólta meg önmagát. Az biztos, ha hozzám ittas állapotba jött volna nem engedtem volna be. Nekem nem törje itt ki a nyakát, meg amúgy is!

2010.08.27.


 

 

 

Érdekesen kezdődött ez a mai nap. Úgy is folytatódott. De majd mesélek.

2010.08.29.


 

 

Milyen igaz, ha az ember elmondja a véleményét akkor jobban érezheti magát. Én megtettem és most már kicsit megenyhültem. Igaz bizonyos dolgok nem úgy alakultak ahogy szerettem volna, de néha kompromisszumot kell kötni! Majd legközelebb úgy lesz! Igazam van?

2010.08.31.


 

 

KépMért van az ha valakinek megadjuk a bizalmat/ még ha nem is érdemli meg/ és valahol tudhatja az illető,hogy nem igazán érdemli meg/, mégis visszaél a  helyzettel? És mindezek ellenére mért akarunk mégis bízni? Ugyan akkor most már kezdek besokalni, mikor az újabbnál újabb üvegeket fedezem fel! 

2010.09.01.


 

 

Érdekesen teltek a mostani napok. Dühös voltam, Magamban örjöngtem, mért , mért, mért! Ugyan akkor valami furcsa érzésem is, szóval vegyes érzések kavarogtak bennem.  Bosszantott az, hogy az én kis megszokott életembe csak úgy valaki belegázol és elég otrombán. De ma már eljutottunk odáig, hogy elkezdtünk bezélni a dologról/jó, hogy egy hét után/. És feltettem a kérdést : mit szeretne, mert bizony akkor nekem is sok mindent máskép kell intéznem. Válaszként azt kaptam, hogy még képlékeny a dolog. Beszéljük meg holnap/ha el nem felejti/. Minden esetre remélem azért segítettem. Meghallgattam, elmondtam a véleményemet és bízony bizonyos dolgokat a fejéhez vágtam, amin azért elgondolkozott és igazat is adott. Minden esetre, kicsit mindketten megkönnyebbültünk., csak kíváncsi vagyok a fejleményekre. És most bárki mondhatja hülye vagyok, de a mérgem, dühöm egy része elszállt. De köztudot, hogy nem tudok sokáig haragudni senkire. Még ha én húzom a rövidebbet is. Igaz a tűske megmarad és sokáig fájhat, de a harag elszáll. Ez vagyok én!

2010.09.03.


 

 

Hát mit mondjak, nem igazán úgy alakult bizonyos dolog, ahogy vártam. Még kb 3 hét, de legalább anyagilag kicsit jobban járok /remélem, mit remélem! Úgy lesz és kész!/ Utána kéne számolnom. De ha már az albi felét fizetem ki  az is valami. Azután a bizonyos nap után végre szeretnék " egyedül" maradni!!!!!!!!

2010.09.05.


 

 

Vágnám a centit, ha lenne! És jó lenne tudni, hogy most mire vágnám. Érdekesek ezek a dolgok, hogy mért is történnek. Mi akar a célja lenni? Nem tudom, csak azt, hogy most bárhogy is döntenék valamilyen szempontból akkor is rosszul járnék. Kemény dió. Mert ugyebár az illető belátja a hülyeségeit, de nem igazán tesz ellene semmit. De ha nem akar magán segíteni és mástól sem fogadja el akkor nincs mit csinálni. Minden esetre közöltem vele a 3 üveg után nem tudom sajnálni. Tőlem azért keményen megkapja. Hátha elgondolkozik rajta. Ha meg nem, magára vessen, hogy mindenki kerülni fogja és csak azoknak a cimboráknal lesz jó/ és azoknak is csak addig, míg adni tud/, de azok nem igazi barátok. És anélkül az ember bizony nagyon elveszet.

Nekem meg Ő hiányzik nagyon, de nagyon!!!!!!!! Jöhetne már haza! Vajon tudja már mikorra fog szólni a jegye? Rég hallottam felőle, de nem akarom idegesíteni a hülye kérdéseimmel. De úgy jó lenne tudni, hogy minden oké vele. Ha más nem várok pár napot, aztán lehet mégis faggatom egy icike picikét!

2010.09.07.


 

 

Nagyon nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretném. Hiába szeretek valamit csinálni, felesleges vagyok, nem kellek. Hát igen, most már a melóhelyeken is vége van a nyári szezonnak. Vége vannak a nyaralásoknak, visszajöttek a szabikról és feleslegessé vállik az akit ezért vettek fel arra az időre, hogy mindenki meg tudja oldani. És mért ne speciel ez megint én vagyok. Sokra megyek azzal, hogy elégedettek voltak a munkámmal, ha csak további sikereket tudnak kívánni az élethez. Ez olyan cinikus. És a egészben megint az a vicc. hogy 08.31-én ez a cég is feltett egy hírdetést és persze meg sem kérdezték vajon elválalnám -e. Oké aláírom, tényleg nagyon kint lett volna, de még a választási lehetőséget sem adták meg. Unom már az állandó pofáraesést. Az albival sem tudom mi lesz,szóval most semmihez nincs kedvem. Minden összeomlott. Lehet a múltkoti álmom ezt akarta jelezni?Tehernek érzem magam mindenki számára! Őszintén mos csak egy dolgot szeretnék! Hozzá bújni. Nem kéne, hogy mondjon bármit is csak öleljen át! Vajon ez mikor fog valóra vállni? 

De nézzük optimistán a dolgot, hisz a barátosnőmnél már kibőgtem magam. És mint máskor is, talpra kell állni. Voltak előnyei is annak, hogy itt dolgozhattam, még ha csak egy hónapot is. Megtanultam olyan dolgokat, amit elméletbe anno megtanítottak nekünk. Akkor tiszta kínai volt számomra, most már legalább értem! És persze megint megismertem új embereket.

2010.09.08.


 

 

 Elegem van ebből az egész rohadt életből. Mindennek az ellenkezője történik mint amire törökszem. És persze megint olyan dolgokat kapok a fejemhez amik előtt értetlenül állok. Jó tudni, hogy nem vagyok önálló. Utána meg ........ áh hagyjuk. Semmit nem érek el magamtól. Mondom én, hogy mindenkinek teher vagyok. Lehet mindenki jobban járna, ha nem lennék. Senkinek nem kívávnom ezt az érzést. Azt hiszem most már értem a rémálmaim jelentőségét. Összeomlott a váram ami sosem volt az enyém! Lehet tényleg haza kéne költöznöm, de valahogy az ellen minden porcikám tiltakozik. inen meg azzonnal mennék, csak nem tudok. És mért akar a sors azokról lemondatni, amit úgymond ő adott és valamilyen szinten belekényszerített abba a helyzetbe is.

2010.09.12.


 

 

Fáradt vagyok, álmos vagyok és még mindig nem tudom hogyan tovább. És mégis van bennem egyfajta lázadás, küzdés. Olyan mintha egy láthatatlan erővel csatároznék és még nem tudom, hogy lehetne legyőzni, már ha le kell győzni. Jöhetne megint egy útmutató álom, csak jó lenne, ha ezt nem utólag ismerném fel.

2010.09.13.


 

 

Verném a fejemet a falba, csak azt nem értem mért nekem kéne. Kezdek kimerülni. Lépnék most azonnal, de míg a pénzem nincs a kezembe, nem tudok. Viszont a tulaj  elvileg nem tudja visszaadni a kauciót. Szerintem nem is akarja. Persze a nyakamon maradna! Csak azt már én nem bírom idegileg. Igazat add mikor az érveimet felhozom, de tenni nem tesz semmit, hogy megoldodjon a helyzet. Bezzeg a mindennapi borokra jut. És én vajon mit tehetek, hogy ne húzzam a rövidebbet semmilyen tekintetben?Hülye voltam mikor beengedtem azon a napon! Fáj a fejem, pörögnek a fogaskerekek és  mégsem tudom, hogyan tovább. Minden esetre ma megnéztem egy lakást, csak akár hogy is számolom, az nekem sok. Holnap megyek megnézek egy másikat is. Sosem lehet tudni. Csak kicsit nagyon unom ezt a lefelé lejtőt! Már most szép kis listát írhatnék, pedig még nincs is itt az év vége. Remélem addigra fordul a kocka!

2010.09.15.


 

 

Történtek dolgok és ha azt vesszük jó írányba haladok. Sikerült a kaució 3/4 Képrészét eddig visszaszerezni. Találtam albérletett,és beszélni is tudtam Vele!!! Kell ennél több? Na jó talán egy picit több, de ne legyünk telhetetlenek, annak is eljön az ideje.  Most megyek "aludni", ma még folytatni kell a pakolást.

2010.09.18 éjjel 2óra


 

 

Mondhatom azt egy nap alatt össze pakoltam mindent. Nem úgy mint a múltkor.És ráadásul a szomszéddal még el is mentünk csavarogni jó három- négy órára.Sajnálom, hogy nem ő lesz a szomszédom, de sosem lehet tudni. Lehet egyszer valamikor megint egymás mellé keveredünk.Na szóval pakolás. Hát igen azért volt különbség a két albérlett között. De frankón ennyi cuccom van!!!! Hova fogok pakolni?Pedig azt hittem nincs is olyan sok. De a kipakoláson ráérek majd akkor gondolkozni, ha már ott vagyok. Aztán ma voltam próbanapon. Megbeszéltük szerdán mehetek dolgozni, a keddet szabadnak kértem. Aludni szeretnék végre!!!!!!!! Amikor végre csend lesz, nem kell majd hallgatnom a krákogást, fuldoklást és egyéb testet elhagyó hangokat. És nem foglalják el a helyemet. Na és persze ki tudja hogy fogok haladni a pakolással is. Kettőre hívtam a szállítókat, hogy még én is el tudjak intézni pár dolgot. Kíváncsi leszek Foltira és Nyafira. Megint megszokni nekik egy új helyet. De már most is érzik valami készülőben van.Ha végeztem a rendrakással elmesélem hogy zajlott le az egész. Addig is pá!

2010.09.19. 


 

 

Túl vagyok a költözésen. És milyen jó megint müködött a telepátia . Gondolkoztam azon, hogy felhívom a szállítókat, hogy ha tudnak jöhetnének hamarabb is, erre nem úgy történnek a dolgok!? A pakolással is egész jól haladtam. két doboz és két zsák maradt, de ezek is csak azért, mert nincs hova pakolnom. Szóval ezek is el lennének rakva, ha lenne helyem, de addig míg ezt sikerül megoldani jó így. Hát a főbérlőtől nem igazán sikerült úgy elválni ahogy szerettem volna, bár az nálam csoda is lett volna a történtek után. Ő meg túl sok mindent ne várjon ezek után. Bár még lesz vele egy vagy két köröm. Amennyire vártam a kukámat és a szemétszállítást, most úgy szabadulnék meg tőle. Persze ez nem megy olyan könnyen. De erről majd legközlebb! Most pihi, mert holnap meló.

2010.09.21.


 

 

 Zajlik az élet, ma is próbanapon voltam. Nagyon élveztem. Az az igazság, hogy úgy érzem nekem ez jobban fekszik mint a bőrkabátos. Igaz sokkal többett kell dolgozni, de akkor is. Valahogy otthonosabban mozoktam benne még akkor is ha rengeteg cipő van. Ugyan akkor a kabis leányzó is annyira szeretné, ha én mennék a helyére. már kiválasztotta az új kis csapatot akiket el tudna ott képzelni, de valahogy mégis a cipőhöz jobban húz a szívem. Minden esetre mondtam a lányoknak szívesen dolgoznék velük. Hát lesz ami lesz! Úgy sosem volt, hogy nem volt sehogy!  Minden esetre holnap pihenő, remélem sikerül kialudni magam!

2010.09.23.


 

 

Kép Jól eltelt ez a hónap. Volt ebben minden. Őröm és bánat egyaránt. Kicsit olyan mintha utól kéne érni magam.De talán mostmár lesz rá lehetőség! Én minden esetre azon leszek!

2010.09.27.


 

 

Hm, október van. Kicsit olyan mintha rohanna az idő, csak tudnám hova siet.Kép Mondom én aki alig bírja utól érni magát. Minden esetre tegnap az időtől is  szabadságot vettem ki. És nagyon élveztem. Kellemesen telt a nap és végre megismerkedtem pár "ismeretlen ismrőssel"! Ilyen napot kívánok mindenkinek, hogy sok legyen az életébe. Amikor tényleg nem a gondokon, bajokon jár az esze, hanem igen is jól érzi magát egy baráti társaságban! Mert az embereknek szükségük van a barátokra!

2010.10.02.


 

 

Ma talán nem kellett volna kimásznom az ágyból. Sikerült kizárni magamat. Persze a kulcs bentmaradt és az amúgy sem tökéletes zár totálisan beragadt. Még jó, hogy a tulaj itthon volt. Tudtam kinek szólni.Amikor meg sikerült kinyitnia az ajtót utána meg beragadnom sikerült. De kiszabadítottam magam! Szerencsére kaptam egy új zárat! Most müködik minden az ajtón.

2010.10.06.


 

 

Kép Gondolkozom azon, hogy ki vagyok, mi vagyok és mért vagyok. Megint depis hangulatom van, de majdhogynem ez ilyenkor nálam természetes. És hiába mondják ne legyek kishítű, mégis mindig visszazuhan a hangulatom oda. Kezdjük pl valakinél olvastam, hogy " Aki kíváncsi az kérdez" namár most  én hiába kérdek sokszor válaszra sem méltatnak, akkor minek kérdezzek? Meg valahogy nem is tudom, nehéz arról beszélni amik kavarognak bennem, de nem is fontos. Talán most csak egy kérdésem lenne ebben a pillanatban: "A lovakat lelövik, ugye?"

2010.10.08.


Hm, mit is írhatnék. Mondhatni semmit. Csütörtökön lesz még egy nagy csatám. Érzem, de nekem kell nyertesen Képkikerülnöm belőle! És akkor az életemnek azt a részét végre lezárhatom. Jó  lenne már túl lenni rajta, de csak akkor tudom meglépni azt a dolgot. Még pár nap és igen onnantól kezdve az életem csak oké lehet! Hisz már ráléptem arra az útra és ezen akarok tovább haladni! 

 

 

2010.10.10. /de jó ez a dátum :) /


 

 

 Most mit mondjak , fel a fejjel? Csak is azt! Nem szabad elkeseredni. Kép Másnak is volt már ilyen és meggyógyult/ Tudom ez most nem nagy vígasz, de szem előtt kell ezt is tartani/. És akiről most szó van, pláne, hogy meg fog gyógyulni! Nem lesz semmi baj és ha ebben híszünk úgy is lesz. Mert nem engedjük meg neki, hogy az a valami győzzőn! A napsugarak megvannak és vele/ veled vannak! Ragyogy, ragyognod kell! És nem lesz semmi baj! Most ez lehet hülyén hangzik de nem szabad betegnek kezelni magunkat, mert akkor tuti, hogy baj lenne. Lehet én ezért is nem megyek dokihoz. A végén még azt mondanák valami bajom van. Akkor inkább ne tudjak róla és "jól vagyok".  A holnapi nap, meg meglátjuk milyen lesz. Megyek a "csatába".

2010.10.13.


 

 

Mért nem kötök azokra a dolgokra fogadást, amire szinte mérget is vennék. Nem sikerült elintézni, amit mára terveztem, mert az illető bekavart. Ezt a csatát ő nyerte, de a háború még nincs elveszve. Ezt úgy is le fogom játszani! És remélem segítségem is lesz hozzá, hisz most is volt. De azért jó dolgok is történtek. Azért tudtam egy kicsit a szüleimmel lenni. Anyukám is kapott egy meglepit. Nyafikámnak született két csöpség és szerencsére most nem volt semmi gond még a farfekvésnék sem. Már csak gazdit kell találnom a kicsiknek. Ja és szerintem Cleo itt járhatott reggel. Mintha az ő jelenlétét éreztem volna. Elsőnek azt hittem Folti az, de ő lent feküdt a lábamnál és meg sem moccant. Nyafi a dobozon szuszogott, viszont a puha macska lépteket éreztem a párnámon. Csak Cleo lehetett. Vagy valaki tud más magyarázatott adni?

2010.10.15.


 

 

Hétfőn mozgalmas napom volt. Végre a kuka lekerült a nevemről. De akár, hogy is nézem buktam 30 ezret. Ez az én formám. Haladékot kért az illető, de persze írásba már nem adta a dolgot. De azért elvárná, hogy ne legyünk haragba. Az egészben még az a szép, hogy mindig ő papolt arról, hogy ne csapjuk be egymást. Köszönöm szépen az ilyen tisztességet!. De legalább már semmi nem köt oda. Vagy azért még próbáljam meg a következő hónapban is? Sok értelmét nem látom. Ha jelentkeznék, akkor azért nem tudnám elintézni, ha meg nem, akkor meg azért. Ez az ördögi kör. Délután pedig a barátnőmmel mentünk meglepit vásárolni a kisfiának. Az élmény beszámoló még elmaradt. De biztos nagyon örült neki.  A kis cica is szépen gyarapszik.  Már a szeme is kinyilt három nap után. A holnapom még nem tudom, hogy fog telni remélem végre kipihenhetem magam és ez a nyugtalanság is elszáll rólam.

2010.10.19.


 

 

Nem igazán történik semmi különös mostanában, nem is baj. Kell már egy Képkis nyugalom. Viszont érdekes álmom volt az már biztos. Kicsit zavaros, de  érdekes.Csak kár, hogy elfelejtettem azt a szöveget, amit olvastam vagy írtam /?/, most le tudnám írni egy kis novellának. Majd máskor mást. Ez van!

2010.10.22.


 

 

Hihetetlen,, hogy az ember mennyi mindent átél egy év alatt. És mennyi minden meg tud változni ez  idő alatt. Én is változtam, mint oly sokan. Küzdelmeken vagyok túl, saját magammal is. De megküzdöttem és büszke vagyok arra, hogy nem adtam fel a dolgokat. Szembe mertem velük nézni. Most már mondhatom azt, közel vagyok  a régi önmagamhoz. Igaz vannak még dolgok amik nem egészen olyan, de rajta vagyok, hogy az is helyre rázódjon. De kellettek ezek a dolgok is, hogy erősődjek. Mert azt mondják ami nem öl meg az erősít.Van benne valami. De hogy most ezt mért írtam le, fogalmam sincs, csak úgy jól esett.

2010.10.25.


 

 

 

Tudom csinálni magamnak a programot, az már biztos. Álmomban a saját kajámat adtam oda a macskáknak, na onnantól kezdve pörgött az agyam, hogy el kell mennem az Auchan-be, mivel most hétvégén meló lesz és nem lesz időm akkor rohangálni a bevásárlás miatt. És ráadásul mikor szabad lennék, akkor meg nem lesz nyitva semmi. Szóval mikor sikerült észhez térnem úgy döntöttem megyek. Hisz az ingyenes buszjáratok félóránként járnak. Mért is ne most nem jött. Kérdeztem a megállóban várakozókat hogy ők tudnak e valamit erről a járatról. Azt tanácsolták menjek a bkv járattal 3 megállót, mert ott két olyan busz is megáll. Hát mit mondjak, még véletlenül sem jött pedig már másfél óra is eltelt. De egyett láttam, csak ép az a másik irányba ment. Mért ne ez az én formám. Aztán felbukkant egy Tesco busz. Lesz ami lesz, most már nem érdekelt, akkor megyek oda. Az egészben az a vicc, hogy attól meg két megállóra voltam. Annyi időm alatt gyalog is oda értem volna, mint amennyit vártam, csak sajna járda nem volt. A forgalom meg túl nagy volt ahhoz, hogy ott sétálgassak. Na szóval Tesco lett belőle, de még örültem is neki, mert ott meg volt kimondottan kisállat árruház. Olcsóbban tudtam bevásárolni a macsekoknak. Magával a bevásárlással hamar végeztem, de még előttem volt a haza út. Persze azt is megszívtam. Kiderült az a busz amire vártam, az egy nagy kört ír le és persze ahol én vártam rá az nem esett az útjába. A végén meguntam az ácsingózást és inkább haza gyalogoltam. Még szerencse, hogy az már nem volt olyan messze és még jó idő is volt. Még sikerült elmosogatnom, mielőtt a barátnőm és a kisfia ide értek. Márkó ismerkedett a macsekokkal. Külön tetszett neki, hogy etethette Foltit, de ugyan akkor mind a ketten tartottak egymástól. Fiúk létére milyen gyávák. Mikor haza felé készültek én is velük tartottam egy darabig. Szóval el telt a nap.  Elmondhatom ez aktív pihenés volt.  A mai nap is félig meddig aktívan telt. Még hátra van az este megyek próbára. Remélem jól fogunk haladni a művekkel.

2010.10.29.


 

 

Egyszerűen nem tudok mit írni. Egy átlagos nap. Rosszat meg most nem akarok írni. Mert ki tudja az a rossz tényleg rossz e? Azt mondják minden rosszban van valami jó, csak sokszor nem jókor jön. Mert a rossz az sosem jön jókor. De szerintem ezt mindenki tudja, nem kell bemutatni. Ugyhogy nem is szaporítom tovább a szót. Mit ragozzam? Ez egy átlagos nap volt.

2010.11.02.


 

 

 

Mostanába telnek a napok. Csak úgy, de mégis most  ez jó csak úgy. A kis picur cica szépen növöget és igazi gyerekhez méltóan tud hisztizni, ha nemKép  vele foglalkozom. Folti most ismerkedet meg a tükörképével. Kicsit érdekesen adta elő a dolgot, hisz láta már magát tükörben. Arra lettem figyel, hogy valamire kegyetlenül fújt az ablakban ülve.  Kilestem én is , de nem láttam semmit. Nem sokkal rá megint hallom. Persze megint semmi. Akkor esett le, hogy a kinti sötétség miatt magát látja az ablakban és ő azt hiszi az egy másik macs. Meg kellet neki mutatni, hogy az ő ott. úgy tátszik megértette. Kaptam egy játékra meghívást, mondván tetszene nekem is. Lehet, de hogy egy kumma szót nem értek az egészből!!!!!!! Majd megkérdem, meg magyarázza el nekem, de az lenne a legjobb, ha megmutatná. Hátha kedvet kapok a stratégiai játékokhoz, eddig még nem tudtam ráhangolodni , pedig máskor is próbálkoztam már. De mindenkit más köt le. Igazam van?

2010.11.08.


 

 

Apró örömök, melyek sokat érnek!!!

210.11.15.


 

 

 Rég jártam erre, de rendetlen házigazda vagyok. Zajlottak a dolgok, próbáltam magam kicsit utólérni, talán most már sikerült is. Megvolt a 20.-i jubileumi koncertünk. Az az igazság szerintem mindenki tartott tőle egy kicsit. Éreztük még egy-két próba jó lett volna, de ahhoz képest egész jólKép  helytállunk. De szerintem az is sokat segített, hogy a koncert első felében fent voltunk a karzaton az orgona mellett és a feszültség így oldódott bennünk és a C-dúr misére már egész belerázódtunk a dolgokba. Nekem is jót tett, hisz pont a fellépés előtt jöt rám a fáradtság, mert  még a fogadás előkészűletében is segédkeztem. A következő fárdtság az olyan éjfél környékén tört rám. De a hangula legalább jó volt. A kórus társam pedig meghívott magukhoz éjszakára, hogy ne kelljen csalingáznom a városba éjnek évadján egyedül. Itt is szeretném megköszönni a vendéglátást! Ő meg egyre jobban híányzik. Örülök neki, mikor a neten keresztül sikerül kicsit beszélgetni. Apró örömök! A mai napomra mondhatom eddig szerencsés volt,köszönhető az édességhiányomnak. Megleptem magamat egy csokiszelettel. Különösebben nem is figyeltem a csomagolást, csak a buszon vettem észre, hogy nyerni lehet vele. Hihi, nyert egy csokit! Húgocskám ma utazik Ukrajnába. Esküvőre hívatalos. Remélem az élménybeszámolót nem felejti el!

2010.11.26.   


 

 

Tegnap megérkezett a tél. a macskák müködnek, én meg megvagyok. Nagyvonalakban ennyi.

2010.11.28.


 

 

November 10.-én teszteltek. Ma tudtam meg az eredményt. 100%-os lettem! Szóval akkor tényleg jó vagyok!? A mai napomat viszont nem kívánom senkinek, nincs is rosszabb a fogfájásnál. A fájdalomküszöböm határán voltam. Egy biztos most lefekszem és próbálok aludni. Jó lenne, ha holnap már nem kellene ezzel szenvednem.

2010.11.30.


 

 

Nehogy már jól érezzem magam a bőrömbe.  A fogfájásom fokozódik, de már van időpontom keddre. Egész nap zsibadt a fejem, lehet lázam is volt. Aztán persze a várt pihenés sem úgy jött össze, ahogy szerettem volna. Nem tudom mi az eget csinált Nyafi és Picur, de sikeresen levertél a páragyűjtőtartót vagy mi annak a neve. Persze úszott minden a kiterített ruha foltos lett, szóval csinálták a plusz munkát. Egyvalamire azért jó volt ez az idegeskedés,nem éreztem, hogy fáj a fogam. De valljuk be őszintén azért ez cseppet sem hiányzott. Már csak azt szeretném tudni, hogy nekem mért kell időpontott kérni a fogorvostól, mikor a fogfájás sem kérdi meg tőlem, hogy ő mikor jöhet!?

2010.12.02


 

 

 

Ma megjártam a fogorvost. Szerencsére nagyobb volt a para mint a kezeléssel járó fájdalom, Igaz így is volt egy két pont, amit sikerült megtalálnia a dokinak. Most minden esetre itt vagyok lyukas  foggal és a szó szoros értelembe szívással. Remélem nem sokáig fog ez tartani. Na de most lépek, holnap meló!

2010. 12.07.


 

 

 

 Tegnap kétszer is akartam ide írni, mind a kétszer eltünt a net. Szóval most csak gyorsan, nehogy eltünjek megint: megvagyok,majd jelentkezem és mesélek! 

2010.12.10. 


 

 

 

KépMost szivem szerint írnék egy levelet. De valami vissza tart, jobban mondva zavarni nem akarok vele. Vagy csak hazudok magamnak? Lehet inkább az  újabb csalódástól félek. Sírni szeretnék! De mit is írhatnék, ha mégis belekezdenék?  Talán olyan kérdéseket tennék fel amire senki nem tudja a pontos választ. Szeretnék hallani felőle, ha csak pár szót is váltani. De olyan mesterfokon tudjuk elkerülni egymást a világhálón, hogy azt már tanítani kéne!  Hiányzik!  De türelmesen várok. Mert Ő megérdemli!

2010.12.11.


 

 

 Végre tudtunk tegnap pár szót váltani! Nem érdekelt, hogy kicsit késtem onnan ahova mennem kellett / még így jobban is jött ki a lépés/, hisz tényleg olyan ritkán érem el. Csak azt sajnálom, hogy este megint csak úgy hipp-hopp eltünt. Sajna ez van, bizonyos dolgok kiszámíthatatlanok. A mai  nap meg végre letelt. Holnap aktív pihenést tervezek. és hátha megint tudunk kicsit beszélgetni. Viszont sok mindent nem értek, mért jó az ha másoknak a tulajdonát rongálják? Mi hasznuk van benne? Holott szerintem azokkal a dolgokkal pont nem tudnak kezdeni semmit.

2010.12.14.


 

Kép Sok érdekességet  láttam már, de a mai dolog szerintem mindent vitt! Annó azon is meglepődtem, hogy Cleo képes volt kirágni a zacskót, csak azért,  hogy friss zsemlét egyen. De azt sosem gondoltam volna, hogy egy macskát fogok látni, aki a narancsot eszi! Pedig ma ez megtörtént. Picur olyan jóízűen falatozta, mintha ez teljesen normális dolog lenne! Ja, értem! Neki is kell a vitamin! :) 

2010.12.16.


 

Szorgalmasak voltunk a mai nap! És még ha nyögvenyelősen is indult, meg át is fagytunk, mégis csak jó volt! Jó mikor az ember barátokkal lehet olyankorKép  nem számít semmi! És talán ma volt előszöt mikor valami alkoholos ítalra azt mondtam hogy finom. De az is biztos, hogy a bögrényi mennyiséget nem tudtam volna meginni. 

2010.12.18. 


 

Tegnap megvolt az adventi koncertünk. jól sikerült. Igaz az egyik dalnál kicsit bújócskáztam a kotta mögött. Mindent én sem tudhatok. Viszont meglepő módon a magas részeknél is kijött a han! Fejlődök! Jól esett a dicséret mikor közölték velem, hogy csinos vagyok!  Kicsit dagadt is a májam! De inkább ettől mint mástól! A fellépés után a megszokott kis csapatunk még elment kocsmázni. Visznek a rosszba! :) Szegény Patric kicsit pórul járt. Nem sikerült megkóstolnia az ottani étellkínálat egyikét sem. Kemény 5 percen múlott az egész. Szidta is, hogy "lusta konyha". Végül is igaza van. Még csak véletlenül sem próbáltak semmit tenni az ügyben. Hol van itt a vendégcsalogatás. És ha azt vesszük finoman ki is lettünk penderítve. Már úgy jött a pincér az asztalunkhoz, hogy akarnak e még valamit rendelni, mert zárják a kasszát. Szerintem egy étterem- sörözőnek nem igazán így kéne működnie. De én ehhez kicsi vagyok, nem érthetek hozzá. Csak azt nem értem, így hogy lehet vendégeket csalogatni? Mert mint tudjuk a rossz hírek fútótűzként terjednek. A mai nap, meg csak úgy eltelt. Bernt az üzletbe megcsinálták a raktár burkolását. Majd kiderül milyen lett. Az érdeles volt ahogy próbáltuk kihalászni az árut. De legalább már ez is megvan.

2010.12.20.


 

Mondjam azt, hogy ma mozgalmas napom volt és még nincs vége. Persze megint bebizonyitottam, hogy szőke nő vagyok. Még szerencse, hogy csak magamnak. Kicsit rendezkedtem a szobába és mikor visszapakoltam a kis polcra akkor esett le, hogy azt mégsem kellett volna elfordítani. Nem baj most egy darabig így marad. Viszont így legalább láttam a kisebb- nagyobb hibákat.Lehet, hogy megvan csinálva az alapzat és a szőnyeg alatt van Képszalagparketta mégicsak hideg a padló és az eldugott sarkok bizony vizesednek. de remélhetőleg ezek tavasszal orvosolva lesznek, addig meg kibirom.A fogorvoshoz potyán mentem,ezért most januárra meg van az első  programom.   Este még próba,  jön Elisabeth Fuch, hogy összegyakoroljunk. Sajnálom, hogy most sem tudok menni velük Salzburgba. Remélem, majd jövőre.

2010.12.21.


 

Hűha, de elmaradtam. Pedig van mit mesélnem! Kezdük az elején. 22.-én megtartottuk Picur születésnapját, ami igencsak elhúzódott. Max fél éjfélig akartam maradni, az eredménye hajnali kettő lett.De jó volt a hangulat és ez a lényeg! Persze arról már fogalmam se volt, hogy kell hazakeveredni. Szerencsére akadt egy lovag aki vette a fáradságot és kinyomozta nekem , velem a hazavezető utat. Így ugrotta reggel 6-os hazautazásom, de bevallom nem is bánom. Ismervén Kép magam , ha akkor utazom akko egész nap használhatatlan vagyok, mivel olyankor nem fekszem le aludni. Szóval így a déli vonat lett velőle. Persze a náthám fokozódott, ami előző nap kezdet rajtam kijönni. a 24.-e /ilyenre még nem emlékszem/ a gyógyszertárba kötöttünk ki. Feltankoltunk ilyen- olyan praktikákkal. Én beértem torokfertőtlenítóvel Acc-vel és kamillával. Holmi nyavajákkal nem tömöm magam. Aztán hazaérve feldíszítettük a fát. Délután a keresztlányom szerepelt a templomba, őt nézük meg. Nagyon hideg volt az Isten házába, bizony szivem szerint kimentem volna mert a levegőn melegebb volt. De kibirtuk! A gyerekekért mindent. Az ajándék osztás nem igazán úgy alakult ahogy terveztük, mert a kisebbik húgom nem maradt otthon. Ő vasárnap jött vissza a barátjával, persze akkor meg már én nem voltam otthon. Ez van. Nekem jönni kellett, hisz a macsekok 3 napja egyedül voltak. most meg voltam velük elégedve, nem csináltak semmi rosszat. Viszon jelzik, hogy hiányoztam nekik. Azóta úgy bújnak hozzám, a Picur azt sem tubja, hogy férkőzönn monnél jobban a közelembe. Most is itt szunykál az ölembe. Na és azt még nem is említettem, hogy 25.-én még éjfél környékén visszarendeztem a szobát. Rájöttem a matrac kényelmetlen nekem. Na és a legfontosabb! Ezt hagytam a végére ! Azért meglepibe is volt észem és a Jézuska teljesítette a karácsonyi kérésemet! 

2010.12.28.


 

 

Ma inkább strucc szerettem volna lenni. Bedugni a fejem a homokba. Legalább is addig míg a hisztirohamom el nem múlik. Valahogy semmi nem volt jó, minden idegesített. Mért vannak ezek a dilik? Nagyon tudnám nélkülözni. Onnantól kezdve nyugodtam meg mikor tudtam Vele egy  kicsit beszélni és sikerült megoldanom azt a problémát, ami megakadályozta azt, hogy küldjek neki valamit. Néha azért elégedett vagyok magammal!

2010.12.29.


Kép

 

B orongós napok tűnjetek tova, 
O kkal szomorú ne legyél soha! 
L épteid kísérje töretlen szerencse, 
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre! 
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai, 
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai! 

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő, 
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő! 

É vek ha múltok, ha elszálltok napok, 
V idámságot, örömet számolatlan adjatok! 
E lfusson most az óévnek malac a, 
T öbbé ne legyen senkinek panasza! 

K erüljön betegség, bánat messzire, 
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe! 
V ágyaid sorra valóra váljanak, 
Á lnok szavak többé ne bántsanak! 
N övekedjen az igaz barátok tábora, 
O kosan élj, ne legyél ostoba! 
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!

2010. 12.31.